Halaman

Selasa, 20 November 2012

25 Selebriti Kacak Di MalaysiaSiapa kata Malaysia tiada selebriti yang kacak dan comel?? Marah ni...huhu..gurau bha..Eiya nak kongsi dengan anda antara selebriti jejaka kacak di Malaysia yang menarik perhatian Eiya untuk disenaraikan dalam blog Eiya. Ramai sebenarnya yang kacak, tapi untuk artikel ini, Eiya pilih 25 orang sahaja. Jom kita tengok.

1. Ashraf Muslim (Pelakon, Model, Pengacara dan Pengamal Perubatan Islam)2. Henry Golding ( Model, Pelakon dan Pengacara )3. Nazim Othman ( Pelakon dan Model )4. Ashraf Sinclair ( Pelakon, Model dan Pengacara )5.  Amin Hayat Abdul Rahim ( Pembaca Berita )6. Hansen Lee ( Pengacara, Model dan Pelakon )7.  Andy Estranged (Pemuzik, Pengacara dan Model )8. Miller / Muhammad Suhaimi ( Pelakon dan Model )9. Fizo Omar ( Pelakon, Model dan Pengacara )10. Azlan Iskandar ( Pemain Squash)12. Alex Yoong ( Ahli Sukan)13. Zack Francis ( Penyanyi dan Pelakon )14. Aiman Hakim Redza ( Penyanyi, Model dan Pelakon )15. Jazeman Jaafar ( Pelumba F3 )16. Datuk Dr Syeikh Muszaphar Shukor ( Angkasawan )


17. Aoran Aziz (Pelakon, Model dan Jurucakap Produk)18. Remy Ishak ( Pelakon dan Model)19. Farid Kamil (Pelakon dan Pengarah)
20. Adi Putra ( Pelakon dan Model)21. Afiq Muiz (Pelakon dan Model )22. Jehan Miskin (Pelakon dan Pengarah)23.  Anuar Zain (Penyanyi)24. Shah Iskandar ( Pelakon dan Model )25. Redza Minhat ( Pelakon)
Kacak kan? huhuhu.


1 ulasan: